MAWAR BIRU


Mawarbiru….Puspa bangsaku
mangandar-andar arummu
manjing telenging kalbu
sumrambah ing Nusantaraku
nyata sliramu….nyata lakumu

Puspaning wardaya 
kang indah sulistyaning warna
nalika ndaru tumedak ing sakiwa tengenmu
sliramu tuhu lan setya jejere puspa tamanku
sumirat hangreruat ridu ing kalbu

manter tejamu….. nanging dudu soroting surya
aclum sarimu nanging dudu rahina
Mawarku tansah setya tuhu

yen esuk kadya tejaning baskara
yen siang kaya mahkota raja
sen sore pindha candik ayu
yen wengi sinusmaya candra kang rumeksa

Mawar biru………
Eneng endi papan dunungmu
ing endi gagar mekarmu
ing ngendi aku kudu lumaku
ya mung sliramu…….
ya mung sliramu kang rinaket atiku

Mawar Biru…..
sinudarsana jejeg tancepmu
kanugrahan kang tumiba ing tyasku
Mawar biru
Mawar e kang ngudi bebener ilmu

Mawar biru…. Maawar biru
Mawar Biru rungakna tangis qolbu….

Karawaci,20 April 2010
By: Ontoseno Syaiful Islam

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: